Een leuk setje passen kan weer vanaf 1 december

Patrick Demarest

27/11/2020
winkel

Ann Degryse van Lingerie Tanja in de Oostendestraat,  staat net als al haar collega-winkeliers te popelen van ongeduld om op dinsdag 1 december haar winkels te openen. Inderdaad winkels want vanaf 25 september opende ze in de Hoedemakersstraat ook een outlet.

Aan gebrek aan enthousiasme zal het nooit mankeren bij Ann Degryse. "Wij, mijn dochter en ik, hebben tijdens deze tweede lockdown alles gedaan voor onze klanten wat mogelijk was. Klanten mochten uiteraard alleen bestellen en afhalen. Soms belden ze ons op om te zeggen dat ze iets moois gezien hadden in de etalage...en dan hielpen wij hen met de nodige uitleg. En als wij in de winkel waren en er klopte iemand op het raam dan deden wij de deur open om te luisteren. Binnen laten mocht niet uiteraard."

"Tijdens de eerste lockdown hadden we al een webshop geïnstalleerd en die heeft weer zijn nut bewezen. In het kader van Black Friday krijg je trouwens tot en met maandag 25% korting op alle kamerjassen."

Outlet

"Uiteraard zijn we blij dat we opnieuw mogen opendoen. Net als na de eerste lockdown zal alles hier coronaproof zijn. Daarom hebben we op 25 september ook een outlet geopend in de Hoedemakersstraat 3. De verkoop van onze einde reeksen en onverkochte stock, kon niet meer in de winkel in de Oostendestraat. Nu kan iedereen daarvoor terecht, met   minimaal 50% korting, in onze outlet. Je vindt er nu, bijvoorbeeld, de collectie winter 2019. De outlet is open op woensdag van 9.30 tot 17 uur en op vrijdag en zaterdag van 10 tot 16.30 uur. "


Merkgebonden

Lingerie kopen zonder passen, kan dat? "Voor heel wat mensen wel. Wie stabiel is qua gewicht kan bestellen en afhalen. 90% van de klanten blijven trouwens bij hun zelfde merk. Dus ...weten ze hoe het aanvoelt. Dat is eigen aan lingerie. Wie wil veranderen van merk moet natuurlijk wel passen. En dat kan dus weer vanaf dinsdag 1 december", besluit Ann die de Oostendestraat ook vertegenwoordigt in Torhout Handelt.

www.tanja.be