“Er zit meer in een Oxfam-pakje”

Patrick Demarest

05/12/2021
winkel

Vanaf 1 tot 31 december organiseert Oxfam-Wereldwinkel TORHOUT zijn jaarlijkse Oxfam Cadeauwinkel , met extra openingsuren op de zondagen 12 en 19 december. Want met Oxfam geef je meer betekenis aan de feesten. Oxfam België nodigt mensen uit om fair te koken en fairtradecadeautjes te schenken.

Dit jaar ontwierp cartooniste Niet Nu Laura collector items die je exclusief in de Wereldwinkels terugvindt: een koffiebewaarblik, kerstchocolaatjes en een geschenkdoos.

Van 1 tot 31 december is er ook een kleurwedstrijd voor kinderen tot 12 jaar. In de wereldwinkel of in de bibliotheek, het cultureel centrum of het vrijetijdshuis, vind je een kleurplaat met de tekening “Er zit meer in een Oxfam-pakje”. Deze kleurplaat kan iedereen ook zelf downloaden en afdrukken via https://kleurplaat OWW Torhout Wie de kleurplaat indient tot en met 31 december ’21 in de wereldwinkel, maakt kans op een geschenkcheque van 15 euro! Uit de ingediende tekeningen worden twee winnaars geloot.

Voor faire cadeaus, kwaliteitsproducten met respect voor de makers, kan je bij de Oxfam-Wereldwinkel Torhout terecht. Elk cadeau is uniek en vertelt een eigen verhaal.
Tot eind december zijn er ook de wijnduo’s: lekkere Oxfam-wijnen met extra korting, met keuze tussen een Argentijns wit/rood duo, een Chileens rood duo, een Chileens – Zuid-Afrikaans wit duo en een Chileens schuimwijn duo. 

De Oxfam Wereldwinkel in de Hofstraat 9 is open op woensdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur; op donderdag van 16 tot 18 uur; en op vrijdag en zaterdag telkens van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur. En extra open zondagen 12 en 19 december van 14 tot 18 uur.

Daarnaast kan je ook via de webshop aankopen en in Torhout met fietskoerier laten leveren bij je thuis, dit zelfs gratis bij aankoop vanaf 50 euro. De webshop bereik je via https://shop.oxfamwereldwinkels.be/torhout/