Evelien start met Afrodite Bodybalance

Patrick Demarest

28/02/2021
Bedrijf

Sedert 2 januari 2021 nam Evelien Maertens Afrodite Shape in de Lichterveldestraat over en doopte het om tot Afrodite Bodybalance. De naam was er maar de opening is nu pas, op maandag 1 maart, een feit. Evelien (32) maakte een heuse carrièreswitch en is dus een echte starter in de Beauty & wellness sector. Daarom werkt ze ook samen met Afrodite Beauty en Heleen Dewancker. 

Afrodite was voorheen een schoonheidssalon uitgebaat door Petra Vanhauwaert. Heleen Dewancker die er werkzaam was, nam vier jaar geleden Afrodite Beauty over, zeg maar het voorste gedeelte van de zaak; Evelien Maertens nam Afrodite Shape over, het achterste gedeelte van de zaak. De beide dames vullen elkaar beroepshalve perfect aan en werken dan ook stevig samen. Zo hebben ze een gemeenschappelijke brochure opgemaakt en hebben ze zelfs een gemeenschappelijk logo.

Evelien: "Mijn zus Jessica werkte bij Heleen in Afrodite Beauty en zo wist ik dat men iemand zocht om Afrodite Shape over te nemen. In juni 2020 nam ik die beslissing, nog voor corona opnieuw toesloeg...Op 2 januari werd de overname bezegeld."

"Net op tijd open"

"Afrodite Bodybalance staat voor afslanking, versteviging, figuurcorrectie, voedingsadvies en Wellness. Actieve fitness en Wellness moeten nog dicht blijven maar je kan toch al je coronakilo's laten wegwerken door allerhande technieken."

"De heropening gebeurt net op tijd, vlak voor de zomer. Voor mij wordt het even kijken hoe het loopt. Welke klanten zijn aan boord gebleven na de coronabreak? Hoe boor ik een nieuw cliënteel aan? Ik heb me in deze gedwongen rustperiode op veel vlakken bijgeschoold zodat ik klaar ben voor een goede start. Ik verwacht dat alles wel opnieuw op gang gaat komen want veel mensen hebben nood aan ontspanning."

(Heleen en Evelien: "samen gaan we ervoor.")

Afrodite Beauty

Bij Afrodite Beauty van Heleen Dewancker kan je terecht voor manicure en pedicure, gelnagels, epilaties, make up, lichaamsverzorging en gelaatsbehandelingen. Ook zij doet op maandag 1 maart uiteraard opnieuw de deuren open.

Afrodite Beauty
www.afroditebeauty.be
Afrodite Bodybalance
www.afroditebodybalance.be
Lichterveldestraat 32
8820 Torhout
050 21 41 80