Extra vaccinatiemoment in Torhout en Gistel op 29 december

Patrick Demarest

28/12/2021
Actua

De vaccinatiecentra in Torhout en Gistel voorzien een extra vaccinatiemoment op woensdag 29 december. Hoewel de medewerkers van de vaccinatiecentra tussen Kerst en Nieuwjaar normaal even gas terug mochten nemen terwijl de vaccinatiecentra opgeschaald worden, zal er nu toch gevaccineerd worden op woensdag 29 december. Dat is beslist n.a.v. de vraag van het Agentschap Zorg en Gezondheid om tijdens de kerstperiode verder te vaccineren.



Oproep via e-mail of SMS
De afgelopen dagen werden mensen uitgenodigd voor dit vaccinatiemoment, dat gebeurde via e-mail (vanuit het cov19-vaccin@doclr.be) of via SMS (8811). Ook de dag zelf kan je nog een uitnodiging ontvangen. Door ziekte, quarantaine of andere omstandigheden kan het zijn dat er vaccins over zijn.
Ben je vrij op woensdag 29 december en wil je in aanmerking komen om opgeroepen te worden voor een boosterprik? Registreer je dan via www.qvax.be. Wij nemen contact met jou op en vermelden dan het exacte tijdstip dat je mag langskomen.
Heb je een uitnodiging ontvangen en heb je vragen? Je kan je vraag steeds stellen via vaccinatie@torhout.be of vaccinatie@gistel.be. Vermeld steeds je rijksregisternummer en telefoonnummer zodat de medewerkers je snel kunnen verder helpen.
Om het vaccineren vlot te laten verlopen, moet je zeker je identiteitskaart meebrengen naar het vaccinatiecentrum.