Faire Feesten bij Oxfam Wereldwinkel Torhout

Patrick Demarest

06/12/2020
winkel

Wie op zoek is naar duurzame cadeautjes kan uiteraard terecht bij Oxfam Wereldwinkel Torhout. 

Cadeautjes!
Geweldig om te krijgen en om te geven. Op zoek naar een cadeau gemaakt met respect voor mens en milieu? Dan zit je goed bij Oxfam Wereldwinkel Torhout.

Het sneeuwt duurzame cadeautjes
Verras met een pakje uit de wereldwinkel. Een enorme keuze uit fairtrade voeding en unieke, artisanale decospullen, speelgoed tot cosmetica, keuze ten over. Last van keuzestress? Onze winkeliers bereiden ook superhandige cadeaumanden voor. Of stel er eentje op maat samen!

Wijn en wijn, dubbel zo fijn
Sociale bubbel of niet, een glaasje bubbels trekt elk feest op gang. Gelukkig hebben we dat geanticipeerd en krijg je de BIO Ecologica Brut Torrentès nu in duo, aan een zachte prijs. En zelfs je kroketten zullen worden verleid door de wijnduo’s in promotie, aan een zachte prijs.

Cadeaubon!
Geen inspiratie? Trok je het lotje van die ene persoon voor wie je echt niet weet wat te kopen? Een cadeaubon zal je redden! Voor elk budget is er eentje en te besteden in alle winkels van Oxfam.

In de Oxfam-Wereldwinkel Torhout, in de Hofstraat 9, kunnen klanten volledig corona-proof faire cadeautjes kiezen.

De Oxfam-Wereldwinkel Torhout is open op woensdag 9-12 uur en 14-18 uur; op vrijdag 14-18 uur en op zaterdag 10-12 uur en 14-18 uur.

Extra openingen eindejaar: zondagen 13, 20 en 27 december van 14-18 uur.

Oxfam-Wereldwinkel Torhout vzw
Hofstraat 9 – Torhout
tel. 050/22.06.33
torhout@oww.be

www.oww.be/torhout