Feest in 't groen op 29 mei in Driekoningen

Patrick Demarest

09/05/2022
Actua

Feest in 't Groen is één van de gezelligste familie-evenementen op de Torhoutse jaarkalender! Dit jaar trekt dit feest naar Driekoningen op zondag 29 mei 2022! Van 14 uur tot 18 uur kan je er genieten van een totaalspektakel voor jong en oud.

 

Op zondag 29 mei 2022 is het weer tijd voor 'Feest in 't Groen'! Er is van alles te beleven en te ontdekken tussen 14 uur en 18 uur. Jong en oud zullen hun hartje kunnen ophalen in de prachtige groenzone, centraal in de wijk Driekoningen, op het einde van de Steenovenstraat, Kleistraat en Rietstraat.

'Feest in 't Groen' belooft een totaalspektakel te worden voor jong en oud. Straattheater, volksspelen en reuze gezelschapsspelen; de kinderen zullen zich alvast niet vervelen! Geschminkt als elf of trol kunnen ze de verborgen plekjes van het wijkgroen verkennen. Of ze kunnen mee op stap met de kabouterverteller langs het blotevoetenpad, of op zoek gaan naar de levende plant!

Geniet van een verfrissend drankje, doe een dansje tijdens het optreden van de Folkies en vergeet zeker geen selfie te nemen, post hem met hashtag #visittorhout!

     

Bijenvriendelijk!

Een imker leert jou alles over de wondere bijenwereld. Zaai jij thuis ook wat bloemen voor onze bijtjes want zonder bijen geen lekkernijen! Vergeet zeker niet jouw bloemenmengselzaadjes af te halen aan de stand van de bijenwerkgroep.

Tuinhier Torhout

Zin om te kringlopen, te composteren of te fermenteren, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? De kringloopkrachten en Tuinhier Torhout staan je heel graag bij met woord en daad.

Elk kakje hoort in een zakje

Honden zijn van harte welkom met hun baasje maar … elk kakje hoort in een zakje! Zo blijft het voor iedereen aangenaam in onze groenzones, parken en bossen. Wil jij het voorbeeld geven dan mag je aan de infostand van de milieudienst een verrassing komen ophalen voor jou en jouw trouwe viervoeter.

100% Torhout

Feest in 't Groen is hét moment om jou te laten verleiden door al jouw zintuigen! Bij een aantal standjes kan je genieten van heerlijke lokale producten. Kom zeker eens proeven en laat je betoveren door smaak, duurzaamheid en kwaliteit uit eigen streek. 

Test elektrisch vervoer of laat je fiets labelen!

Zin om een elektrische fiets uit te testen? Dat kan! Wie zijn fiets wil beschermen tegen diefstal kan zijn fiets bij de stand van De Proeftuin laten labelen. Vergeet jouw identiteitskaart niet!

Tip: Kom met de fiets en combineer je bezoek aan Feest in 't Groen met de tuinbeurs Hof & Huis op het Domein d'Aertrycke. Wie met de fiets komt, krijgt een extra gadget op Feest in 't Groen!

Gratis toegang!