Ga nu maar eens bowlen

Patrick Demarest

14/06/2021
sport

Ook Torhout Bowling Center mocht opnieuw de deuren openen na 232 dagen sluiting. 

Gelukkig dat Nick en Petra optimistisch van aard zijn want de laatste jaren kwamen wel wat obstakels op hun weg. "Toen we nog naast garage Renault zaten, werden we geconfronteerd met wegenwerken en na onze verhuis naar de nieuwe locatie was er corona."

"Ik denk dat we zowat alles hebben gehad. Daarom werk ik ook bij Chemlab om die periodes te kunnen overbruggen," zegt Nick.

Examen en zomer

Nick en Petra: "In deze periode van het jaar lassen we normaal gezien ons jaarlijks verlof in. En het is zeker niet de ideale periode om herop te starten, er zijn examens en het is schitterend weer, maar we zijn o zo blij dat we weer open mogen doen!"

"Opnieuw mogen bowlen is ook voor klanten leuk en je kan ook gewoon naar het voetbal komen kijken...We gaan wel zien. Het belangrijkste nu is dat alles verder goed evolueert zodat vanaf september alles weer normaal kan zijn. Dan kunnen wij onze zaak verder uitbouwen."

(Back to normal...Archieffoto)

Nog dit: om de tijd te overbruggen, stortte Petra zich voluit op haar hobby: potten draaien en bakken. En...ze zijn ook te koop.

Bowling Torhout
Oostendestraat 41a
8820 Torhout
Tel: 050 21 70 80
Gsm: 0472 55 46 14
info@torhoutbowlingcenter.be