Gratis naar Circus Barones!

Patrick Demarest

03/07/2018
Actua

Circus Barones strijkt van woensdag 4 juli tot en met zondag 8 juli weer neer op Parking Zwembad in Torhout.  De nieuwe show heet 'Een reis rond de wereld' en Torhoutvandaag geeft 15 duotickets weg voor zaterdag 7 juli!

EEN REIS ROND DE WERELD

Laat u door circus Barones meevoeren langsheen een reis rond de wereld in 120 minuten. De clowns Ronny, patatje en patat nemen u mee naar exotische gebieden, mysterieuze Oosterse landen en zuiderse temperamenten. Laat u verrassen door spectaculaire acts, zowel in de piste, als hoog in de nok van het circus.

Een circusverhaal van illusie en magie waarin ook de dieren een plaats hebben. Siberische steppenkamelen, Zuid-Amerikaanse lama’s maken ook deel uit van dit gebeuren. Een boeiend spektakel voor jong en oud waarin ook een blitse lasershow u zal verbazen. En dit alles mooi gepresenteerd in een prachtige circustent.

Voorstellingen:
Woensdag  om 15 uur
Donderdag om 15 uur
Vrijdag om 15  en om 18 uur
Zaterdag  om 15 uur
Zondag om 11  en om 15 uur
Zondag om 11 uur familievoorstelling volwassenen betalen kinderprijzen (zie lijst kassa)

Gratis kaarten op zaterdag!

Torhoutvandaag geeft 15 gratis duo tickets  ( 1 duo ticket heeft een waarde van 40 €)  weg. Die zijn enkel geldig op zaterdag 7 juli om 15 uur .
U hoeft enkel een é-mail te sturen naar info@torhoutvandaag.be met als onderwerp circus Barones en uw contactgegevens in de body van de mail.
De eersten worden de winnaars.
De wedstrijd loopt tot vrijdagmorgen 7 juli 10 uur.

De winnaars worden verwittigd, kaarten zullen klaar liggen aan de ingang van de tent.