Gratis naar Spi'riet Presents

Patrick Demarest

31/03/2018
muziek vereniging

We zijn alweer toe aan de vierde editie Spi'riet Presents, een jaarlijks muziekevenement georganiseerd voor het goede doel. Dat vindt plaats op 28 april in Campus GO! Eureka in de Rijselstraat in Torhout.

V.z.w. Spi'riet is een Torhoutse vereniging, die tal van verschillende muziekstijlen samenbrengt. Van A capella tot Zydeco, van Blues, Covers tot .. Voor elk wat wils en dat allemaal live on stage

Dit jaar steunen ze maar liefst vier organisaties:l Oranje Zedelgem, Zonnehart Aartrijke, Tordale Torhout en Go! Eureka Torhout.

Sprinkel richt zich tot alle personen met een beperking en werkt met gespecialiseerde partners samen. Zonnehart is een kleine, maar sterk gespecialiseerde basisschool voor buitengewoon onderwijs type 2. Tordale geeft mensen met een verstandelijke beperking het stuur in handen om hun leven zelf kwaliteitsvol uit te bouwen. Het atheneum Eureka wil voor alle leerlingen een kansrijke omgeving creeëren en richtte hiervoor het kansenfonds op.

Op Zaterdag 28 April 2018 treden er 4 bands op in Go! Eureka, Rijselstraat 110, Torhout:

Dreun Muzikaal project van Tordale

Cosy Corner Originiele Coverband

Cruiser plays Bowie Rock Coverband

De Toâpegeraapte Ambiance Coverband

Meer info over de groepen: http://www.spiriet.be/

Voor een ticket in voorverkoop betaal je amper 5 euro, 10 euro aan de deur. Dranken worden verkocht vanaf 1,5 euro. Deuren zijn open vanaf 18 uur en de optredens vangen aan om 19 uur.

De tickets zijn te verkrijgen in voorverkoop in Torhout bij het Argentakantoor en bij Siertex Oostendestraat. Alsook bij de bestuursleden: Vergote Kris (voorzitter), Crevits Dirk (secretaris), Crevits Stijn (penningmeester en webmaster), Vergote Evelyne (fotografe en webmaster), Crevits Bram (trouwe medewerkers)

Win 3 x 2 gratis tickets!

Wie gratis naar dit minifestivalletje wil, moet naar Facebook torhoutvandaag gaan en daar het artikel liken en delen, alsook de pagina torhoutvandaag liken. Het lot doet de rest. Deze actie loopt tot vrijdag 13 april. Winnaars worden bekend gemaakt via website torhoutvandaag en Facebook torhoutvandaag op maandag 16 april.