Great American Night bij het Houtlands harmonieorkest op 8 oktober

Patrick Demarest

07/10/2022
muziek

Komende zaterdag 8 oktober om 20.30 uur organiseert het Houtlands Harmonieorkest een totaalspektakel met als thema ‘Great American Night’. Verschillende muziekstijlen gaande van jazz, pop, soul, swing tot bigband vanaf de jaren 1950 tot nu passeren de revue. Bekende hits van Frank Sinatra, Billy Joël, Stevie Wonder en vele anderen doen u nostalgisch terugdenken aan soms lang vervlogen tijden. Ze hebben bovendien met Lady Linn en Michiel De Meyer twee fantastische gastartiesten kunnen strikken.

Lady Linn is het bekendst met haar groep The Magnificent Seven waarbij ze excelleert in het genre jazz, pop en soul. Ze brak door met eigen werk als That’s Allright en A Love Affair. In 2017 deed Lady Linn mee aan het derde seizoen van Liefde voor Muziek.


Michiel De Meyer is bekend bij het grote publiek als acteur door zijn rol als Arne in de Vlaamse soap Thuis en als Jules Curtis in de Vlaamse jongerenreeks Ghost Rockers. Ook in de musicalwereld is Michiel De Meyer intussen een grote naam met prominente rollen in producties als ‘40-‘45 en Daens. Michiel won in 2017 Steracteur Sterartiest op de zender één.


Concrete info:

Op zaterdagavond 8 oktober om 20.30 uur (deuren open om 20u). Tickets te koop op www.ticketwinkel.be en kosten € 25 (ongenummerde plaatsen). Plaats van het gebeuren is zaal De Mast, Industrielaan 2, Torhout