Grondwerken Claude VDB zoekt kraanman en vrachtwagenchauffeur

Patrick Demarest

10/02/2022
Bedrijf

Grondwerken Claude Vandenbroucke is dringend op zoek naar een ervaren kraanman en een vrachtwagenchauffeur. Grondwerken Claude Vandenbroucke is gespecialiseerd in de aanleg van opritten/parking in gravé en dolomiet, ruimen en afvoeren van bomen en wortels en het hakselen daarvan, afbraak van woningen en bijgebouwen, de aanleg van rioleringen voor privéverkavelingen, grondwerken voor wegen- of waterbekkenaanleg en de verhuur van containers. Kortom: een gevarieerde job. 

Claude Vandenbroucke: "Om ons team uit te breiden, zijn we op zoek naar een ERVAREN KRAANMAN. Ben jij de gedreven kraanman die we zoeken, kan je overweg met een bandenkraan, rupskraan, minigraver en heb je reeds de nodige werkervaring, stuur dan zeker je sollicitatie door naar info@claudevdb.be !
Je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking om je te begeven van en naar je werf en er is natuurlijk een goede verloning!"
Vrachtwagenchauffeur
"Wij zoeken ook een vrachtwagenchauffeur in het bezit van een geldig rijbewijs CE en met  vakbekwaamheid voor nationaal vervoer.
Ons aanbod:
Onmiddellijke indiensttreding
Goeie verloning: 16 euro bruto / uur+ ARAB-vergoeding
Collegiale werkomgeving."
Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op! Bel: 0473 45 09 94 of e-mail je cv naar info@claudevdb.be