Halloween @ Campus Houtland

Patrick Demarest

21/10/2015
Actua cultuur/onderwijs

Op vrijdagavond 30 oktober 2015 wordt Campus Houtland in de Rijselstraat 110 ondergedompeld in een griezelige sfeer. Duivels, heksen, zombies en demonen waren rond op het domein en door het schoolgebouw... Het wordt een spektakel voor families met kinderen én echte durfallen!

Halloween @ Campus Houtland

Voor de kleuters is er een MINI-spookjestocht met aangepaste animatie. Kinderen uit de lagere school kunnen zich uitleven in de MAXI-spookjestocht voor. Het kindergedeelte start om 18 uur en duurt tot 20 uur. Voor de tieners en volwassenen wordt het schoolgebouw omgetoverd in een Griezelparcours. De helse schooldeuren van het griezelparcours zwaaien open om 19 uur, laatste ingang is om 22 uur.

Info en inschrijven

Tickets kosten €5 pp, pompoensoep en verrassingsdrank zijn inbegrepen in de prijs. Voor het kleuter- en kindergedeelte is het aangeraden om de tickets op voorhand te bestellen of een seintje geven. Zo kan er voldoende knutselmateriaal voorzien worden de kinderen! Tickets en info: 050/21.33.21 of receptie@houtland.be . Plaats van afspraak is Campus Houtland in de Rijselstraat 110 te 8820 Torhout. Meer info is terug te vinden op www.facebook.com/halloweencampushoutland .