Het gouden hart van driekART

Patrick Demarest

29/11/2020
vereniging

VZW driekART die de Comedy Nights organiseert en dit jaar ook de Comedy Congé Bubbels in het Gravenhof, schenkt 2 x 500 euro aan verenigingen die het moeilijker hebben dan zij: Boven de Wolken en Kiekafobee. Wat een solidariteit!

Jurgen Soete


 In deze coronatijden is dit een fantastisch gebaar. Hierbij voert de vzw ook perfect uit wat we op hun website lezen...
"Vzw driekART is een toffe groep vrijwilligers die zich vanuit de wijk DRIEKoningen op een ARTistieke manier wil inzetten voor het organiseren van leuke events. Daarbij streven we ernaar om de opbrengsten van onze activiteiten te schenken aan goede doelen waarbij we ons ook persoonlijk betrokken voelen."

Motivatie

Jurgen Soete (vzw driekART): "Dankzij de steun door bierverkoop en onze sponsors overleeft driekART vzw deze moeilijke tijd. De kleinschalige Comedy Congé Bubbels waren leuke avonden waarvan de foto's op onze website staan (www.driekart.be)
Vele verenigingen hebben het vandaag zeer zwaar om hun financiën rond te krijgen door de onmogelijkheid events te organiseren
Wij denken dat zij NU onze steun meer dan ooit kunnen gebruiken en daarom hebben we besloten onze reserves te gebruiken om 2 verenigingen te ondersteunen die in eenzame coronatijden, alle relevantie hebben :
Boven de Wolken, die reportages maakt voor gezinnen van sterrenkindjes
Kiekafobee : ondersteuning van gezinnen die een zwaar verlies moeten verwerken.
driekART vzw heeft besloten om beide verenigingen elk 500 euro te schenken."