Het grote zwembad verjaardagsfeest op 3 april

Patrick Demarest

29/03/2022
Actua

Het is een feestjaar voor het Torhoutse zwembad, want het bestaat dit jaar exact 53 jaar. En dat viert men met een uitgebreid feestprogramma op zondag 3 april!

(Foto viering 50-jarig bestaan)

Op 1 april 1969, 53 jaar geleden dus, opende het Torhoutse zwembad voor het eerst haar deuren. Heel wat generaties leerden er ondertussen zwemmen, kwamen er om te trainen of te ontspannen.

Op zondag 3 april zet men de deuren van het zwembad open voor een groot verjaardagsfeest. Alle bezoekers kunnen die dag trouwens gratis zwemmen.

Het programma ziet er als volgt uit:


  • 8 tot 9.30 uur: Baantjeszwemmen
  • 9.30 tot 11 uur: Recreatief zwemmen
  • 11 tot 11.45 uur: La Blast Splash


Duik in de toekomst van aquafitness met La Blast Splash. Deze cardio-gewrichtsvriendelijke, waanzinnig leuke waterfitness-les viert de ware schoonheid van dans in het water. Neem je geest, lichaam en ziel mee op een reis door verschillende landen met hun specifieke dansen, culturen en karakteristieken.

"Kom deze les zeker ontdekken van 11 tot 11.45 uur. Een unieke ervaring waarin zwemmen en dansen wordt gecombineerd met een reis rond de wereld. Ik schrijf mij alvast in", aldus schepen van sport, Rita Dewulf.

Vooraf inschrijven is verplicht via webshop.torhout.be. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 20 deelnemers.

  • 13 tot 15.30 uur: Beestenboel met opblaasstructuren
  • 15 uur: Bekendmaking winnaars kleur- en tekenwedstrijd

Heb je nog geen tekening gekregen via je school? Kom dan snel je exemplaar afhalen aan de balie van het zwembad. Per geboortejaar voorziet men een toffe prijs.