Het vakmanschap van Birgen Rogiers

Patrick Demarest

04/01/2018
Bedrijf

Een van de aannemers die actief was in de renovatie van Ampe Cycling was Birgen Rogiers. Birgen woont in de Keibergstraat en is gespecialiseerd in chauffage, sanitair en ventilatie voor nieuwbouw, renovatie en herstellingen. Vanaf 2012 is hij actief als zelfstandige in bijberoep en in 2015 startte hij zijn eenmanszaak op.

 

“Omdat ik met een vast team van aannemers samenwerk kan ik naast alle werken van HVAC, heating, ventilation en air conditioning, en sanitair ook instaan voor totaalrenovatie en de installatie van uw badkamer van A tot Z. Dat betekent dat muurtegels en badkamermeubelen ook door ons worden geplaatst!”

Specialiteiten

 

Uiteraard situeren de specialiteiten van Birgen zich in het sanitaire werk. Logischerwijze kan je voor alles wat met water en verwarming te maken heeft bij hem terecht. Maar hij volgde en volgt voortdurend opleidingen zodat hij op bepaalde domeinen een echte specialist is.

“De juiste keuze van centrale verwarming, aangepast aan de specifieke noden van een bepaald huis, is heel belangrijk”, zegt Birgen. “Hetzelfde geldt voor het ventilatiesysteem.  Door de veel hogere isolatiegraad van de huizen, is ventilatie een absolute noodzaak om ook verse lucht in huis te krijgen. Het is de kunst een systeem te voorzien zodat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat.”

Ook op vlak van gascondensatieketels, waterverzachters, vloerverwarming en zonneboilers kan je rekenen op deskundige raadgeving vanwege Birgen.

Birgen Rogiers
Keibergstraat 121
8820 Torhout
0496 675219
rogiers.birgen@hotmail.com

www.birgenrogiers.be