Hoeveel griezels tel jij in Torhout?

Patrick Demarest

30/10/2020
Actua jeugd

Naar analogie met de Berenjacht, die tijdens de eerste golf van de coronacrisis werd georganiseerd, lanceert Sport Vlaanderen in samenwerking met Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, en de lokale besturen een Grote Griezeltelling. Deze vindt plaats van 24 oktober tot 11 november 2020.

De griezelfigurentekeningen van Sport Vlaanderen zijn door de sportdienst in de scholen verdeeld. Iedereen kan ook zelf een griezeltekening en Griezeltelkaart downloaden via de website van Sport Vlaanderen.

Hang de ingekleurde griezeltekening voor jouw raam zodat kinderen met de Griezelkaart in de hand, het aantal griezelfiguren kunnen tellen.

We zijn alvast benieuwd hoeveel griezels er rond Halloween opduiken in de straten van Torhout.


Win een leuke prijs!

 

Stuur een leuke foto van je tekening of griezelwandeling naar sport@torhout.be en maak kans op één van de 20 sportpakketjes aangeboden door het Lokaal Bestuur of één van de 10 geschenken aangeboden door Gezinsbond Torhout. Een onschuldige griezelhand zal de winnaars uitloten. De winnaars worden, tegen uiterlijk 30 november, via mail verwittigd.


Ook Sport Vlaanderen en Gezinssport Vlaanderen willen weten hoeveel griezels er opduiken in Vlaanderen in deze periode en hebben mooie prijzen klaar liggen. Deelnemers die een foto van hun griezelwandeling posten op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen of die een foto mailen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be, maken kans op één van de tien sportpakketten t.w.v. 100 euro. De winnaars worden op vrijdag 13 november gekozen uit alle inzendingen.

Je maakt dus twee maal kans op leuke prijzen!

Download alle info, kleurplaten en griezeltelkaarten hier:

www.sport.vlaanderen/griezeltellen  

www.sport.vlaanderen/media/15166/spin-kleurplaat.pdf  

www.sport.vlaanderen/media/15165/skelet-kleurplaat.pdf    

www.sport.vlaanderen/media/15163/heks-kleurplaat.pdf

www.sport.vlaanderen/media/15168/griezelkaart.pdf