Huiswerkbegeleiding en zomerlezen

Patrick Demarest

26/06/2022
vereniging

Rebelle Torhout en Hart boven Hard Torhout organiseerden huiswerkbegeleiding en zetten zich in de zomervakantie in voor zomerlezen. 

Samen met de vrijwilligers sloten ze dit schooljaar gezellig af met een drankje. Ze zoeken ook nog extra vrijwilligers  en kinderen die er nood aan hebben, zijn altijd welkom. Huiswerkbegeleiding start opnieuw in september. 
Zij richten zich voornamelijk op kinderen van de eerste graden van de lagere school. 

Net zoals vorig jaar is er tijdens de zomervakantie  zomerlezen. 
Hierbij begeleiden ze de kinderen terwijl ze lezen, met als doel dat het leesniveau niet achteruit gaat tijdens de vakantie. 
Dit vindt plaat op woensdag (13.30 - 14.30 uur) en op zondag (10-11 uur), in de Bosgalm (Pastoriestraat 5, Don Bosco, 8820 Torhout). 

Op de foto vrijwilligers Christa Dewitte, Francine Storme, Katrijn Vangrysperre, Marijke Snauwaert, Iftara Mohammad, Nick Mouton, Baukje Wassenaar, Nancy Ramon, Ruben Vangheluwe met leden van het college van burgemeester en schepenen

Niet op de foto: vrijwilligers Fjilka en Chanice Lescrauwaet, Jan Tempelaere, Marleen Aerbydt, Marinka Van Brabant, Patrick Adam, Elie Decock, Brigitte Abeyesundere, Lotte Verstraete en Evelien Millecamp.

Info: vangrysperrekatrijn@gmail.com