Infoavond Vives op 15 september

Patrick Demarest

13/09/2020
cultuur/onderwijs

Ben je op zoek naar een nieuwe studie of een bachelor-na-bachelor (banaba) of postgraduaat om verder te studeren? Dan kan je op dinsdag 15 september doorlopend van 17 tot 19 uur terecht in alle campussen van Hogeschool VIVES in Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout.

Woordvoerder Vives Frank Devos: "Tijdens de infoavond verwelkomen we graag jou en je ouders. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je alle informatie geven over jouw studie. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze, financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ..."

"We organiseren dit infomoment in het bijzonder voor wie vorig jaar al studeerde in het hoger onderwijs, en dit jaar liever een andere of bijkomende opleiding wil volgen. Echter, ook wie dit jaar start in het hoger onderwijs, is van harte welkom. We geven je graag alle informatie zodat je later deze maand kunt beginnen."

 

Campusbezoeken

"Nog t.e.m. 19 september kan je ook een veilig, geleid bezoek brengen aan de campussen, tijdens weekdagen om 10 en 14 uur en op zaterdag om 10 uur. Reserveren is niet nodig. We leiden je rond en beantwoorden graag al je vragen over studeren aan VIVES, het academiejaar en de opleiding waarin je geïnteresseerd bent. Wie dat wil, kan na afloop ook meteen inschrijven."

"Heb je specifieke vragen (bv. over ondersteuning en begeleiding bij studeren, de combinatie van studeren met een job, mantelzorg of topsport, etc.), maak dan voor de dag van je bezoek een afspraak met de studie- en trajectbegeleider van de opleiding die je wil volgen."

"Geïnteresseerden in afstandsonderwijs nemen best eerst contact met ons op via afstandsonderwijs@vives.be. Wie weet kunnen we je ook telefonisch of via een online afspraak wegwijs maken en hoef je op deze manier geen verplaatsing naar onze campus te maken."

  

Chats met docenten en studenten

"Je kan ook dagelijks, behalve op zondag, chatten met docenten en studenten van de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. Dat kan elke weekdag van 16.30 tot 18 uur en op zaterdag van 10.30 tot 12 uur. Je kan er presentaties zien, proeflessen volgen, cursusinhouden en getuigenissen van studenten bekijken … Meer info op infodag.vives.be.