Jaarabonnement op biologische groenten en fruit bij Origin'O

Patrick Demarest

26/09/2017
winkel

Guy Thorrez van Origin'O Torhout pakt uit met een heel gezonde actie: een jaarabonnement op biologische groenten en fruit! Wie inschrijft voor eind oktober krijgt een maand gratis!

IMG_0122

"Je houdt van verse groenten en fruit. Maar je weet soms niet meer wat gekozen. Je wilt graag op een ecologische manier met de seizoenen meeleven en dat binnen een vast budget. Je vindt niet altijd alles lekker wat er in een vast groenten/fruit pakket zit."
Ewel…
"
Dan stellen we je graag dit nieuwe project voor: een jaarabonnement op biologische groenten en fruit. Kies voor dat hele jaar vrij groenten en fruit uit de winkel naar persoonlijke behoefte."
Hoe?
"
Je schrijft je in per gezin en betaalt 50 euro voor een volwassene per maand en 25 euro voor een kind (van 6 tot 12 jaar) per maand. Kinderen jonger dan 6 jaar gratis. Je engageert je voor een jaar zodat je alle seizoenen doorloopt. Je betaalt maandelijks via domiciliëring. Je komt wekelijks of dagelijks op de dag/en die jou het beste passen. Alles wordt aan de kassa geregistreerd maar je hoeft groenten en fruit niet meer te betalen."
Wat als?
"
Je hebt zin in seizoensgroente of -fruit maar die liggen niet in de winkel. Dan noteer je dat op het bord in de groenten- en fruitafdeling en het wordt voor jou besteld als het voorradig is.
Deze actie is alleen geldig in Origin'O Torhout, Industrielaan 3, Torhout.