Juroo in een nieuw (web)kleedje

Patrick Demarest

24/03/2023
winkel

Foodstore Juroo in de Roeselaarseweg 3 zit in een nieuw (web)kleedje. En samen met de nieuwe website kan je nu ook online bestellen om af te halen of om te laten brengen. Thuisleveringen gebeuren vanaf 30 euro en in een straal van 5 kilometer.

Emmeken, Raisa en Cindy zijn de vertrouwde gezichten in de shop.

Emmeken: "Via de website kan je uiteraard zien wat we allemaal in huis hebben: broodjes, slaatjes, soep, ciabatta, toast, croques, paninis, wraps, dessertjes, kaas-, vlees- en visschotel, snoep...
En onze automaat is ook altijd gevuld met gezonde voeding: brood van bakkerij Kerckhove, drank, eigengemaakte préparé en vleessla, soep van Kroeton, dieetmaaltijden van Fit & Fresh, gezonde maaltijden van Foodloes en onze spaghetti en carbonara."

Ontbijt

Juroo is open van 6.30 tot 14 uur en dus kan je er elke dag terecht om te ontbijten. Een snelle hap, koffie en ontbijtkoeken of een half stokbrood, kan altijd maar wie een ontbijt kleine honger of luxe hap wil, moet de dag voordien reserveren.

En je kan uiteraard ook terecht bij Juroo voor vergader- of lunchbroodjes, 6 per persoon voor 8 euro per persoon. De luxeversie met ovenkoek, wraps en stokbrood kost 10 euro per persoon.

Juroo
Roeselaarseweg 3
8820 Torhout
0469 14 69 75
eat@juroo.be
www.juroo.be