Juryleden WK BBQ gezocht

Patrick Demarest

15/09/2020
horeca/toerisme vereniging

Op 28, 29 en 30 mei 2021 vindt in Torhout het WK BBQ plaats. Stad Torhout sleepte met steun van de Fielesoofen die internationale wedstrijd binnen. De organisatie is op zoek naar juryleden. Op 5 december wordt een WBQA juryopleiding georganiseerd in Ichtegem. Interesse?

WK BBQ OP ZONDAG 30 MEI

Zondag 30 mei 2021 om 10 uur start het grote BBQ-feest. Iedereen kan hier deel van uitmaken zowel als bezoeker, deelnemer, sponsor, medewerker of misschien zelfs wel als jurylid! Deze dag zullen 80 teams het tegen elkaar opnemen voor de titel van wereldkampioen BBQ. Om als deelnemer mee te doen aan het WK moet je voor 1 november 2020 geregistreerd zijn. De BBQ-teams krijgen op 15 november 2021 te horen of ze geselecteerd zijn. Tijdens de wedstrijd wordt er op verschillende types barbecue gebakken.

Juryleden gezocht!

 
Voorzitter Rudy Jaques van de Fielesoofen: "Om deze grootse internationale wedstrijd professioneel te beoordelen, zijn er meer dan 100 juryleden nodig afkomstig uit alle WBQA landen. Uiteraard rekenen wij op de aanwezigheid van juryleden uit België."
"Houd jij van barbecueën en wil jij een andere kant ontdekken van het culinair barbecueën?
Word dan jurylid van de WBQA Belgium en neem deel aan de jurering van diverse (inter) nationale bbq wedstrijden."

"De WBQA juryopleiding vindt plaats op zaterdag 5 december 2020 vanaf 12 uur 
in feestzaal de Pottenbakkerij, Diksmuidebaan 214, Ichtegem.
Op deze dag zal je met verschillende aspecten van het jureren kennismaken. Denk hierbij aan de smaakverschillen van de bereiding. Een gerecht zoet, zuur, zout beoordelen. Indien je slaagt voor de cursus, dan word je een gecertificeerd jurylid en mag je uiteraard op diverse leuke evenementen meedoen als gediplomeerd jurylid. Je ontvangt een officieel diploma, de handleiding, jouw jurynummer en een leuke attentie."