Kerstconcert op 10 december in Wijnendale

Patrick Demarest

23/11/2023
Actua

Vzw KA-dans Wijnendale  (i.s.m. Cultuursmakers Torhout) organiseert op 10 december een kerstconcert met het Litouwse ensemble Nalsia, the Folkies en de plaatselijke Danspas Melody Makers. Dit concert vindt plaats in de kerk van Wijnendale om 16 uur.

Vijftig jaar terug organiseerde pionier Freddy Nauwynck samen met zijn broer Willy en zijn toekomstige vrouw Monique Vanhulle op domein De Maere een volksdansfeest dat uiteindelijk uitgroeide tot de Kasteelfeesten, het huidige Wereldfestival Dans en Muziek ‘KA-dans’.

De volgende editie van het festival is van 10 tot en met 14 augustus 2024 in Wijnendale en Torhout.

Om het lustrumjaar toch een beetje te vieren, organiseert vzw KA-dans Wijnendale  (i.s.m. Cultuursmakers Torhout) op 10 december een kerstconcert met het Litouwse ensemble Nalsia, the Folkies en de plaatselijke Danspas Melody Makers. Dit concert gaat op 10 december door in de kerk van Wijnendale om 16 uur. Kaarten zijn te koop in bakkerij Dewilde in Wijnendale, of eenvoudig te bestellen via kadans.festival@gmail.com.

Aansluitend bij het concert gaat er van 14 tot 18.30 uur ook een cultuurmarktje door waar organisaties en creatievelingen hun waar aan de man of vrouw kunnen brengen. Mensen die alsnog op het marktje willen staan zijn van harte welkom. Graag een seintje via kadans.festival@gmail.com