Kiwanis presenteert wandeltocht 'Kerst voor Iedereen' op 18 december

Patrick Demarest

17/11/2022
vereniging

Kerst voor Iedereen is de naam van de campagne die Kiwanis voert om iedereen een prachtige kerst te kunnen aanbieden. De wandeltocht op 18 december is daar een stevig onderdeel van. Ook jij kan erbij zijn!


In 2021 haalde Kiwanis maar liefst 21.477 euro op en kon aan 93 gezinnen en meer dan 50 alleenstaanden waardebonnen uitdelen. De doelgroep wordt gekozen door huisartsen, thuisverpleegkundigen, kinesisten, sociale diensten en organisaties.

Kersttocht

De jaarlijkse familietocht vindt plaats op zondag 18 december en start en eindigt dit jaar in de serres van de tuinbouwschool in de Keibergstraat in Torhout.
De opbrengst gaat naar het caritasfonds van de St-Rembert school m.a.w. ouders van kinderen die het moeilijk hebben de schoolrekeningen te betalen.

Praktisch

De wandeltocht op 18 december start en eindigt dit jaar in de serres van de land en tuinbouwschool in de Keibergstraat in Torhout. Starten kan tussen 10 en 13 uur!

De tocht is om en bij de 8 kilometer en er zijn tal van stopplaatsen  met koffie, warme chocolademelk, soep, jenever, witte wijn en cava. Eindigen doe je met een BBQ of een hotdog in de serres van de tuinbouwschool.

Voor dit alles betaal je 15 euro (gaat integraal naar het project). Kinderen beneden de 8 jaar mogen gratis deelnemen.

Inschrijven kan tot 15 december via de website https://www.kerstvooriedereen.be/inschrijvingen/