Klimber obstakel run op 29 mei

Patrick Demarest

22/05/2023
vereniging sport

OCR Houtland VZW uit Torhout pakt deze week en volgend weekend uit met een Scholen obstakel run, de Belgian OCR leaugue finale op 28 mei en de Klimber obstakel run op 29 mei.

Het hoofdevenement, de Klimber obstakel run, vindt plaats op pinkstermaandag 29 mei 2023. Het parcours bevindt zich in de Bruggestraat 91.

De Klimber obstakel run is een korte, uitdagende run van ongeveer 5 km met een 40-tal hindernissen: van muurtjes tot monkeybars tot eenvoudige strobalen waarover geklommen moet worden. Maar er zijn natuurlijk ook meer uitdagende obstakels voor de meer getrainde sporter.

Het parcours is geschikt voor zowel kinderen, volwassenen als ouderen. De hindernissen kunnen alleen of samen overwonnen worden.

De deelnemers starten in waves na een leuke opwarming en krijgen de kans om het parcours al wandelend of lopend af te leggen. Ze kunnen het dus ook 2 maal of meer aflopen als ze willen.

Voor, tijdens en na de run kunnen de mensen genieten van een hapje en/of drankje,  bediend door bewoners van Tordale.

OCR Houtland vzw wil met dit evenement zoveel mogelijk verbindend werken en zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met deze geweldige sport. Zo werken ze samen met onder andere SIVI, sportdienst Torhout, jeugddienst Torhout en Tordale.