KWB Torhout viert 70-jarig bestaan in Spaanse sferen op 15 oktober

Patrick Demarest

07/10/2022
vereniging

KWB TORHOUT CONTENT start het nieuwe werkjaar op zaterdag 15 oktober 2022. Het doet dat met een Spaans festijn en bovendien vieren ze ook het 70-jarig bestaan.

Om het nieuwe werkjaar te starten, werd het ledenfeest omgevormd tot een thema avond.
Na een geslaagde editie vorig jaar met als thema Duitsland, koos Torhout Content deze maal voor een Spaans festijn. Naast lekker eten en aangepaste muziek zorgen ze voor amusement en een avond vol verrassingen. KWB Torhout Content haalt opnieuw alles uit de kast om er een sfeervolle beleving van te maken.

70 jaar KWB in Torhout

Bij deze gelegenheid vieren ze ook 70 jaar KWB in Torhout. Er is een tentoonstelling met foto’s en info over wat KWB in Torhout de voorbije decennia heeft beleefd.

Activiteiten aanbod Torhout Content 2023

Tijdens de avond worden de activiteiten van Torhout Content voor 2023 voorgesteld.
In 2023 zal het thema mobiliteit in de kijker staan: wat zijn de gevaarlijke punten voor fietsers? Hoe ziet het autogebruik er uit in de toekomst? Wat is de situatie in Torhout?
Naast deze informatieve avonden biedt men ook heel wat sportieve en ontspannende activiteiten aan, waarbij gezelligheid en ontmoeting centraal staan.
Nieuwe leden zijn welkom

Heb je interesse om te komen proeven van de sfeer en ambiance tijdens deze thema avond? Dat kan ook als je nog geen lid bent. Meer info vind je op de website www.torhoutcontent.be Je kan inschrijven door een mail te sturen naar info@torhoutcontent.be en het gepaste bedrag over te schrijven op de rekening van Torhout Content.
Torhout Content  lanceert een actie waarbij ze nieuwe leden willen aantrekken. Als een lid iemand die nog geen lid is meebrengt naar het feest en die persoon wordt op die avond lid van KWB Torhout Content, dan mag het aanbrengende lid gratis deelnemen aan de startavond.
Ze hopen zo om nieuwe leden te mogen verwelkomen die avond.

Interesse in KWB ? Nog geen KWB lid ?

Wie zich nu lid maakt van KWB, betaalt 35,- EUR , en is meteen lid tot eind 2023. Word nu KWB lid en doe meteen uw voordeel: je ontvangt een kortingkaart ter waarde van 10 EUR. Uitleg hierover vind je op www.torhoutcontent.be. Vul het inschrijvingsformulier in  via de website www.torhoutcontent.be Of stuur een mailtje met je gegevens naar info@torhoutcontent.be.