Late night en opendeur bij Degryse kachels & vuren

Admin

11/09/2014
winkel

Op vrijdag 12 september is Degryse kachels & vuren uitzonderlijk open tot 21 uur. Op 13 en 14 september vindt het opendeurweekend plaats van 9.30 tot 18 uur.

degryse_logo_opendeur300x300

Kopen tijdens de opendeurdagen levert alvast heel wat voordelen op:

  • Bij aankoop van een kachel krijg je een geschenk mits afgifte van de bon.
  • Bij aankoop van een pelletkachel krijg je een gratis aszuiger en is het eerste jaarlijks onderhoud gratis.
  • Bij aankoop van een houtkachel krijg je een hittebestendige handschoen en houtmand gratis

Service en totaalpakket
Hier kan je niet alleen houtkachels, pelletkachels, inbouwvuren en barbecues kopen aan de beste garantievoorwaarden maar je krijgt er ook de perfecte ondersteuning van de eigen onderhoud-, herstel- en plaatsingsdienst bij. Ook een volledig afwerkt pakket van kachel en kastjes is mogelijk.

Voordelen pelletkachels
Je kan tot 50% op je energiekosten besparen! Het is gezellig en knus en programmeerbaar. Je stookt CO2-neutraal en de lucht kan worden afgevoerd via dunwandige stalen buizen. Dus geen gemetselde schoorsteen! Je kan bovendien alles volledig automatisch instellen wat zorgt voor een hoog rendement en voordelig stoken. Pelletskachels kunnen lange tijd continu stoken en kunnen makkelijk worden bediend. Pellets zijn bovendien betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar!

Modellen
Tijd om ook een aantal modellen voor te stellen. De strak afgewerkte Club 2.0 is een performante pelletkachel van de nieuwste generatie. De ruimteventilator kan uitgeschakeld worden en heeft een continu draaiend wormwiel, werkt op afstandsbediening en heeft een hoog rendement. Het is niet alleen een uitstekende warmtebron (voor meerdere ruimtes) maar dankzij zijn bredere branderpot en gietijzeren interieur is het vlammenbeeld ook bijzonder aangenaam om naar te kijken. Beschikbaar in keramiek (wit, zwart, bordeaux of zand).

[caption id="attachment_1026" align="alignnone" width="135"]Degryse14091103 Club 2.0[/caption]

De LAM heeft dan weer een uiterst stille werking en een aangename sfeer. Deze kachel is met zijn unieke vorm en bijzondere afwerking een streling voor het oog. Verkrijgbaar in staal, zwart of wit, speksteen of de originele netstructuur.

[caption id="attachment_1025" align="alignnone" width="135"]Degryse14091102 LAM[/caption]

De Austro Flam Polly is het laatste nieuwe snufje. Dé pelletkachel met echte vlammen, eenvoudig te bedienen, langdurig warm, economisch, schoon en stil!

[caption id="attachment_1024" align="alignnone" width="134"]Degryse14091101 Austro Flam Polly[/caption]

Meer info: www.degrysekachels.be