Livestream concert voor Covias op 11 december

Patrick Demarest

06/12/2020
muziek vereniging

Rotaract Torhout-Houtland organiseert op vrijdag 11 december een livestream concert ten voordele van Covias dat zich inzet voor personen met mentale gezondheidsproblemen. 

Om dit goede doel te steunen organiseert RTC Torhout-Houtland een betalend online livestream concert op vrijdag 11 december om 20 uur


20 uur: Voorprogramma met Yentl
Yentl brengt intieme covers van bekende en minder bekende popsongs, zichzelf begeleidend aan de piano, afgewisseld met eigen werk in het Nederlands en West-Vlaams. Muziek op zijn puurst en recht uit het hart.
Meer info op: https://www.facebook.com/yentlvanderivieremusic

21 uur: Hoofdact met  Mooneye
Deze band, afkomstig uit het West-Vlaamse Zwevegem, werd in 2019 winnaar van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Verwacht je aan een moderne mix van folk, rock en indiepop.
Muziek: https://www.youtube.com/watch?v=hvyBKgj81Ug&ab_channel=Mooneye

22 uur: Afterparty met DJ Ellyts
Bekend van MNM Start to DJ, Dag van de Jeugdbeweging, menige fuiven, en ook nog eens genomineerd voor de Krak van Torhout & Beloftevolle Jongere 2020, dat belooft!
Meer info op: https://www.facebook.com/DJEllyts


Een ticket voor dit online benefietconcert kost 15 euro (+ €1 servicekost) en kan u aankopen via https://eventix.shop/kb5gccc7


Na aankoop ontvangt u een e-mail met een unieke toegangscode die u dient in te geven op de website www.rotaracttorhout.be op vrijdag 11 december vanaf 19.30 uur.
(Deze toegangscode is geldig voor één scherm, en blijft geldig tot 23 uur.)