Marlies denkt Think Pink

Patrick Demarest

23/09/2021
winkel

Marlies Parmentier, de drijvende kracht achter het duurzame handtassenmerk Purpose, lanceert een unieke actie ten voordele van Think Pink, de vzw die strijdt tegen borstkanker. Niet alleen doneert zij tijdelijk 10% van het aankoopbedrag aan Think Pink, ze deed ook een persoonlijke donatie van zo'n 32 cm lange paardenstaart. 

Vorige week gaf Think Pink de aftrap voor zijn jaarlijkse lintjescampagne. Meer incentive had Marlies niet nodig om ook in actie te schieten. 

"De Think Pink-campagnes liggen mij steeds na aan het hart. Zo doneerde ik een drietal jaar geleden ook mijn staart." vertelt de onderneemster. "Dit jaar leek het mij opnieuw een goed idee om afscheid te nemen van mijn lange haren. Het was ondertussen iets meer dan een jaar geleden sinds ik bij de kapper ben binnengestapt. Het was dus toch even een stap. Maar goed, alles voor het goede doel. Mijn 32 cm lange paardenstaart werd geknipt en gedoneerd." 

Maar Marlies stopt hier niet. Van iedere bestelling of aankoop die gebeurt tussen 22 september en 12 oktober doneert Purpose ook nog eens 10% van het aankoopbedrag aan Think Pink. "Je komt dus gewoon shoppen om Think Pink te steunen. Als dat geen goed excuus is om je slag te slaan en je droomhandtas te bemachtigen," lacht Marlies. 

Je vindt Marlies' unieke handtassen in haar atelier in de breidelstraat 17 in Torhout - atelier P - of online via www.purposeaccessories.be. Alle handtassen en accessoires worden er trouwens handgemaakt van restleder. Je kunt er ook terecht om je oude handtassen, nieuw leven in te blazen."