Mei is maand van de sportclub

Patrick Demarest

03/05/2022
vereniging

Tijdens de maand mei openen Torhoutse sportclubs de deuren en kan je proeven van hun sport. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en proef van het sportaanbod in Torhout! 

(Ook Torrac dat elke editie de start van de Nacht van Vlaanderen voor haar rekening neemt, laat je kennis maken met hun werking.)

In totaal kan je 8 nieuwe sporten proberen. De deelnemende clubs zijn  loopclub Torrac: Danspas: Judoclub JC Tori: Skeelerclub Katjarisu: Volleybalclub VKT: Krachtbal: duikclub Blue Doplhin Diving Team en Funakoshi Torhout, Deze sportverenigingen bieden wekelijks trainingen aan waar je gratis kan aan deelnemen.

Wens je deel te nemen aan een of meerdere trainingen? Schrijf je dan op voorhand in bij de sportclub in kwestie. De trainingen worden aangepast aan het aantal aanwezigen. Heb je de smaak na deze testtraining(en) te pakken, sluit je dan aan bij een van deze sportclubs.

"Wil je een nieuwe sport uitproberen? Dan is de maand mei de unieke kans om dat te doen. Acht  Torhoutse sportverenigingen stellen hun trainingen gratis open voor het grote publiek. Neem gerust een vriend of vriendin mee, en dan kunnen jullie samen de sportieve toer op gaan.", zegt schepen van sport Rita Dewulf.

Meer informatie i.v.m. trainingen en inschrijven is terug te vinden op 

www.torhout.be/maand-van-de-sportclub