Michelle trimt honden voor het Rode Neuzen Fonds

Patrick Demarest

18/11/2021
Actua

Michelle Taelman van Hondenkapsalon PerrOdelle in de Papeplekkedreef 1 in Torhout pakt uit met een leuke actie om Rode Neuzendag te ondersteunen...Voor elke hond die getrimd wordt bij Hondenkapsalon PerrOdelle tussen 20 november en 24 december schenkt Michelle 10 euro aan het Rode Neuzen Fonds! 




Michelle: "Omdat elke jongere in onze samenleving telt en we elk op onze eigen manier een steentje kunnen bijdragen, start ik volgende week met een actie om geld in te zamelen voor rode neuzendag. Voor elke hond die bij Hondenkapsalon PerrOdelle getrimd wordt tussen 20 november en 24 december schenk ik 10 euro aan rodeneuzendag!

Ik stel een bescheiden doel van 500 euro voor ogen. Mag uiteraard meer zijn!
Heb je zelf geen hondje? Laat het dan gerust weten aan anderen!

In het salon zal ook een potje staan waar jullie eventueel donaties kunnen doen! Er zijn ook rodeneuzenpinnen verkrijgbaar voor 5 euro.

Ik hoop 2021 met een mooi en warm gevoel te kunnen afsluiten en met een mooie donatie de jongeren, die het op vandaag nodig hebben, een hart onder de riem te steken."

Dit is een actie ten voordele van het Rode Neuzen Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Rode Neuzendag ondersteunt de weerbaarheid en het mentaal welzijn van jongeren.

Meer info via Michelle: 0486 14 77 87 of info@perrodelle.be of via formulier op de website www.perrodelle.be