Mosterdwinkeltje Wostyn Infopunt Toerisme Brugse Ommeland

Patrick Demarest

03/02/2017
horeca/toerisme winkel

De Infopunten zijn gevestigd bij restauranthouders, café-uitbaters of toeristische ondernemers. “Als echte ambassadeurs geven ze aan hun gasten toeristische tips over hun regio. Ook de publicaties van het Brugse Ommeland staan ter beschikking in de Infopunten”, aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer. De Infopunten zijn te herkennen aan het bordje met het groene I-logo aan de voordeur.

IMG_8926

Naast de Diensten voor Toeristen kunnen vakantiegangers en recreanten in het Brugse Ommeland voortaan bij de 44 Infopunten Toerisme terecht voor toeristische brochures en insidertips.
“De Infopunten zijn de meest gastvrije plekjes in het Brugse Ommeland. Een gastvrij onthaal is meer dan een folder presenteren. De persoonlijke aanpak en de authentieke tips van de insiders zijn een meerwaarde”, aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter van Westtoer. “De enthousiaste ondernemers hebben een hart voor de streek. Westtoer heeft hen goed geïnformeerd over het Brugse Ommeland. Via workshops, geleid door een coach, werden de Infopunten opgeleid tot echte streekkenners en ambassadeurs."
Alle ondernemers krijgen een bordje met het herkenbare groene i-logo om aan de gevel te hangen. De Infopunten ontvangen promotiemateriaal zoals een beachflag, een folderdispaly, affiches en bierviltjes en worden meegenomen in promotie en communicatie. Bovendien organiseert Westtoer elk jaar een bijeenkomst om de toeristische ondernemers te informeren over de nieuwigheden.

IMG_3040