Natuurpunt zoekt helpende handen

Patrick Demarest

03/08/2021
vereniging

Natuurpunt Torhout pakt op zondag 8 augustus tussen 9 en 11.30 uur uit met een familiewerkdag in Groenhovebos. Helpende handen zijn welkom.

Roney Debaillie (Natuurpunt): "Ben je graag buiten bezig? Wil je iets doen voor het klimaat en de natuur een handje helpen? Kom dan naar Groenhove! Samen met onze groep vrijwilligers van 7 tot 87 ga je aan de slag om van het Groenhovebos een mooiere en natuurrijkere plek te maken. En daarvoor hoef je echt geen natuurspecialist te zijn: iedereen is welkom. Je geniet van de natuur, doet aan fitness, wordt helemaal zen en leert sympathieke Natuurpunters kennen."
 "De meeste percelen die we aankochten staan vol uitheemse planten en overal vind je afsluitingen en (prikkel)draad. Deze verwijderen we zodat Groenhove weer een aangenaam bos wordt voor mens, dier en plant."
"We beheren ook het heideveldje van de stad Torhout. Om deze historische schat in topconditie te houden is er handenarbeid nodig. Op het heideveld zou er nog verder gemaaid moeten worden, berken en bramen verwijderen."

Inschrijven 
Opgelet: Vergeet niet om je in te schrijven voor deze activiteit én breng een mondmasker mee. Inschrijven via rdebaillie@gmail.com.

"Afspraak op de parking van Groenhove, recht tegenover de manege. Kom je wat later en zie je niemand staan, bel dan even naar mij. Zorg voor aangepaste kledij, goed schoeisel en een paar stevige werkhandschoenen. Zelfs als je je maar een uurtje kan vrijmaken, ben je van harte welkom."
Roney Debaillie
0484/481.547