Nieuw bestuur Fonds Palliatieve Thuiszorg Torhout

Patrick Demarest

21/04/2022
vereniging

Op 16 april vond de lentedrink plaats van het Fonds Palliatieve Thuiszorg Torhout. Terzelfdertijd werd ook het nieuw bestuur voorgesteld.

(Enkele bestuursleden)

Dr. Gaby Vandenbussche is de nieuwe voorzitter:" Naar aanleiding van het overlijden van onze voorzitter Dokter Guido Billiet, werden 3 nieuwe leden aangesproken om deel uit te maken van de bestuursploeg. Het doet ons plezier dat Mia Deltour, echtgenoot van dokter Guido Billiet, en Pieter Billiet, zoon van Guido, samen de bestuursploeg versterken en het werk van dokter Billiet willen verderzetten. Daarnaast zijn we zeer verheugd dat ook dokter Karel Vergauwe Karel, huisartsenpraktijk Het Atrium, zich engageert binnen het bestuur. Op deze manier maken we via een jonge dynamische huisarts graag de brug naar alle huisartsen, die patiënten kunnen leiden naar het fonds."

Lentedrink en herfstmaal

"Deze lentedrink was het alternatief voor het traditionele lentemaal dat we normaal gezien organiseren in maart. Gezien de moeilijk voorspelbare Covid-situatie koos het bestuur voor een lentedrink in buitenlucht. Het concept van het lentemaal verlaten we niet, maar voor 2022 voorzien we een herfstmaal. Dit zal plaats vinden op zondag 2 oktober 2022 op de gekende locatie Zaal Biekorf in Driekoningen."

"Met beide initiatieven willen we onze werking verder kenbaar maken te Torhout, alsook de nodige financiële middelen verwerven voor de steun die we geven aan mensen die, in een palliatief stadium van hun leven, thuis willen verzorgd worden. Het fonds geeft ook financiële steun aan gezinnen die te maken krijgen met zware beproevingen ten gevolge van kinderkanker. Bij sponsoring kan een onkostennota afgeleverd worden vanaf 40 euro."

Bestuur

Het bestuur bestaat uit voorzitter dr. Gaby Vandenbussche en de bestuursleden Norbert De Cuyper, Heidi Hollevoet, Gerard Naeyaert, Kristien Vandendriessche, Kristien Vansevenant, Rita Dewulf, Karel Vergauwe, Mia Deltour en Pieter Billiet.

bigpic
Foto 1 van 6
bigpic
Foto 2 van 6
bigpic
Foto 3 van 6
bigpic
Foto 4 van 6
bigpic
Foto 5 van 6
bigpic
Foto 6 van 6
Foto 1 van 6
Foto 2 van 6
Foto 3 van 6
Foto 4 van 6
Foto 5 van 6
Foto 6 van 6