Nieuw...de horecabon

Patrick Demarest

27/10/2020
Actua

De Torhoutse horeca wordt voor de tweede keer op korte termijn hard getroffen nadat het verplicht vier weken de deuren moet sluiten. Om hen een extra duwtje in de rug te geven lanceert het lokaal bestuur een speciale Torhoutbonactie: Torhoutenaars die tussen 26 oktober en 31 december een Torhoutbon kopen op www.torhoutbon.be ontvangen 20% extra koopwaarde om te besteden bij de Torhoutse horecazaken.

"Onze horeca is voor de tweede keer hard getroffen. Ondanks de verstrengde maatregelen blijven velen van hen niet bij de pakken zitten en schakelen ze noodgedwongen over naar take-away", zegt burgemeester Kristof Audenaert. "Met deze steunactie willen we de lokale horecazaken een extra duwtje in de rug geven. Zo kan je de bon gebruiken om eten af te halen of wanneer we weer een bezoekje kunnen brengen aan onze horeca. Doe jezelf een plezier en steun hen!"


Take-out @ Torhout

Wil je je favoriete Torhoutse horecazaken steunen in deze moeilijke periode? Heel wat horecazaken willen hun klanten thuis het horecagevoel laten beleven en bieden take-out alternatieven aan die breder gaan dan enkel take-away.

Dat wil men vanuit het lokaal bestuur en Torhout Handelt! graag ondersteunen. Daarom verzamelden ze alle initiatieven op www.torhout.be/take-out.

Baat je zelf een horecazaak uit in Torhout en ben je niet opgenomen in de lijst? Bezorg alle info via economie@torhout.be zodat we je kunnen meenemen in onze lijst.


Wil je genieten van de Torhoutbonactie voor de horeca?

Alle Torhoutenaars kunnen vanaf 26 oktober een Torhoutbon kopen via www.torhoutbon.be en ontvangen daarbij 20% extra koopwaarde om te besteden bij de Torhoutse horeca (maximum 10 Torhoutbonnen met extra waarde per rijksregisternummer).

Een voorbeeld: als je een Torhoutbon van 50 euro koopt, krijg je 10 euro extra waarde waardoor je bon dus 60 euro waard is. Hiermee kan je genieten van een heerlijke afhaalmaaltijd van je favoriete horecazaak!

 De extra waarde is geldig tot woensdag 31 maart 2021, de waarde zonder het extraatje blijft 2 jaar geldig. Deze actie loopt tot en met 31 december 2020. De Torhoutbonnen binnen de actie kunnen enkel ingeruild worden bij de deelnemende horecazaken.