Nieuws uit Politiezone Kouter

Patrick Demarest

08/04/2017
Actua

police station with police cars parked clipart

Torhout
Landstraat (6/04/2017 – 10.08 uur) Onbekenden stelen op ongekende wijze twee GPS-systemen uit het geparkeerde voertuig. De diefstal dateert vermoedelijk van zondagnacht maar werd pas nu ontdekt.
Roggestraat (6.04.2017 – 16.45 uur) Onbekende(n) hebben ingebroken in geparkeerde bestelwagen door een gaatje te boren onder de hangreep met slot op de achterportieren. Uit de bestelwagen werden een slijpschijf en twee lasers gestolen.
Papebrugstraat (7.04.2017 – 1.00 uur) J.M. (man, °1997 uit Ardooie) wordt door ploeg Kouter aangetroffen op het schooldomein nadat een oproep binnengekomen was dat er ramen werden ingegooid van het gebouw. Betrokkene heeft vermoedelijk het domein betreden door de Herashekkens te verplaatsen of door over de poort te klimmen. Ploeg stelt vast dat er een 3-tal ramen werden ingegooid, nog niet duidelijk geweten of het gebouw ook effectief werd betreden en er eventueel iets gestolen werd. J.M. is onder invloed van alcohol en is tevens gewond aan rechterarm en hand (verklaart dat hij gevallen is in de glasscherven). Labo Federale Gerechtelijke Politie komt ter plaatse voor sporenonderzoek. Ganzevijverstraat (7.04.2017 – 7.15 uur) Onbekende(n) hebben een geparkeerde personenwagen beschadigd (bestuurderskant: raam bestuurdersdeur stervormige kras, zijraam achteraan eveneens stervormige kras en zijspiegel afgerukt – passagierskant: zijspiegel afgerukt en stervormige beschadiging in de linker bovenhoek van het venster van de passagiersdeur vooraan).