Nieuws uit Politiezone Kouter

Patrick Demarest

13/04/2016
Actua

Torhout
Diefstal
Op 8 april werd via het achterraam ingebroken in een woning in de Hogestraat.
In de Ruddervoordestraat werd ingebroken in een geparkeerd voertuig lichte vracht. Onbekenden ontvreemden er werkmaterieel.
In de Kortemarkstraat werd op 11 april ingebroken in een werfkeet door het hangslot af te breken. Uit de werfkeet werd een werfradio gestolen.
Schade
In de Oostendestraat parkeert D.V. uit Torhout op 10 april om 3.28 uur zijn wagen en rijdt daarbij achterwaarts tegen een ander voertuig. Een positieve ademtest leidt tot de intrekking van het rijbewijs voor vijftien dagen.
Steenstraat. Op 10 april duwden onbekenden een wit kalkstenen beeld in de tuin van zijn sokkel waardoor het beschadigd werd.
Karel de Stoutelaan – 12 april – 17.56 uur. Geparkeerde personenwagen werd aangereden door onbekend voertuig.
Ernest Claeslaan – 13.04.2016 – 11.50 uur – Ter hoogte van het kruispunt met de Brildam wordt K.C. uit Torhout aangereden door G.G. uit Torhout. Het aanrijdend voertuig neemt de vlucht maar kan door ploeg Kouter aangetroffen worden aan de achterzijde van het station. G.G. is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
Vechtpartij
Roeselaarseweg
- 10/04/2016 - 2.53 - Nadat F.V. en K.V., beiden uit Hooglede, na problemen de toegang worden ontzegd tot de horecazaal door de portiers, kwam het op de parking tot een schermutseling waarbij K.V. een vuistslag in het gezicht krijgt. Het is niet duidelijk wie de slag heeft gegeven. K.V. raakt hierbij licht gewond en wordt voor verzorging overgebracht naar het AZ Sint - Rembert in Torhout.