NIgel Smith T2 bij KM Torhout

Patrick Demarest

29/03/2017
Actua sport

Na het onverwachte vertrek van T2 Didier Crombez naar 1ste Provincialer KVV Oostduinkerke waar hij hoofdtrainer wordt, moest KMT op zoek naar een nieuwe assistent trainer voor Allan Deschodt. Dat werd uiteindelijk Nigel Smith!

[caption id="attachment_13122" align="alignnone" width="720"]Dosko Beveren :  Nigel Smith foto BART VANDENBROUCKE/VDB Dosko Beveren : Nigel Smith
foto BART VANDENBROUCKE/VDB[/caption]

Met Torhoutenaar Nigel Smith heeft de club een oude bekende teruggehaald. Nigel Smith was in een ver verleden speler van SK Torhout en na de fusie ook KM Torhout. De Engelsman van geboorte (1966) was onder andere trainer bij Dosko Beveren en daarna zeven en een half jaar bij SV Rumbeke. Toen hij daar dit seizoen ontslagen werd wegens tegenvallende resultaten ging hij voor de laatste acht matchen van het seizoen aan het werk als assistent trainer bij OMS Ingelmunster dat nog volop in strijd is voor de titel in 3de Amateurklasse.
Volgend seizoen zal Nigel dus samenwerken met hoofdtrainer Allan Deschodt en keeperstrainer Tom Vandenbussche. Beloftentrainer blijft Frederik Peel die in zijn eerste seizoen nog steeds meedingt naar de titel.