Nog tot 14 april kan je inschrijven voor Santeboetiek!

Patrick Demarest

29/03/2017
Actua straat/wijk winkel

Onder de naam Santeboetiek verleent Stad Torhout drie concessies voor pop-up gebruik in Kasteel Ravenhof. Kandidaten kunnen zich nog aanmelden tot 14 april.

IMG_2969

Het Kasteel Ravenhof opent tijdens de zomermaanden de deuren voor een exclusief project genaamd Santeboetiek. De stad geeft creatievelingen de kans om het mooie Ravenhof om te toveren tot horecazaak of boutique. Drie lege ruimtes op de benedenverdieping van Kasteel Ravenhof kunnen ingevuld worden. Hiermee zorgt de stad er niet alleen voor dat het kasteel herleeft, maar maakt ze ook nuttig gebruik van leegstaande gebouwen ter ondersteuning van lokale economie.
Het museum voor Torhout Aardewerk op de tweede verdieping van het gebouw blijft tijdens de periode geopend op woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 tot 17.30 uur.
Potentiële horecazaken krijgen de mogelijkheid om maar liefst twee terrassen in te palmen, beide gelegen aan het water van het vernieuwde Ravenhofpark. De Gobelinzaal en Art Nouveau zaal op het gelijkvloers kunnen ingevuld worden door gezellige boutiques of vintage winkels. Uiteraard staat de stad ook open voor andere creatieve en leuke ideeën.
Thibaut Robyn: "We mochten reeds verschillende kandidaten ontvangen, maar er kan nog steeds ingeschreven worden! Nog tot 14 april 2017 kunnen geïnteresseerden een voorstel indienen. Inschrijven doe je door een kort businessplan en motivatie in te dienen met een duidelijke omschrijving van wat men precies wenst te ondernemen. Op 21 april wordt bekendgemaakt wie de concessies toegewezen krijgt."

Meer info te verkrijgen bij:
Thibaut Robyn
Dienst Lokale Economie
Aartrijkestraat 11/B
tel. 050 22 11 22
santeboetiek@torhout.be