OC "t Centrum viert zesde verjaardag

Patrick Demarest

12/09/2024
Actua

In september 2018 werd ontmoetingscentrum 't Centrum opgericht. Om dit te vieren hebben de vrijwilligers opnieuw een heuse feestnamiddag voorzien op dinsdag 24 september met eten, muziek en veel gezelligheid.

(Foto van de vrijwilligers van OC 't Centrum en delegatie van het stadsbestuur naar aanleiding van het 5-jarig bestaan in september 2023.)

't Centrum is een samenwerkingsverband tussen het Lokaal Bestuur Torhout, Tordale, Covias, PVT De Ent, 't Groot Hertsberge, O'zon en Hart boven Hard. Ook dit jaar willen ze de verjaardag  niet onopgemerkt voorbij laten gaan en willen ze dit samen met alle bezoekers vieren.


Zoals gewoonlijk op dinsdag openen ze ook op dinsdag 24 september om 13 uur de deuren voor alle bezoekers. DJ Zjeronimo zorgt meteen al voor de muzikale sfeer en iedere bezoeker kan genieten van een heerlijk verfrissende mocktail. De vrijwilligers halen alles uit de kast om een mooi gratis dessertbuffet in elkaar te boksen. Heb je zin om zelf ook iets te bakken? Alle desserts zijn meer dan welkom en in ruil ontvang je gratis drankbonnetjes. Om 14 uur wordt het dessertbuffet officieel geopend.

Ook na dit feest staan er nog tal van activiteiten op het programma voor dit najaar, zoals een creanamiddag in het thema Halloween, een karaokenamiddag en een bingo. Hou dus zeker de facebookpagina van OC 't Centrum in de gaten of spring eens binnen tijdens de openingsuren.

Openingsuren 't Centrum  

  • Dinsdag van 13 uur tot 18 uur
  • Woensdag van 9 uur tot 12 uur
  • Donderdag van 13 uur tot 16 uur
  • Vrijdag van 13 uur tot 16 uur