Om van te watertanden...

Patrick Demarest

28/11/2015
horeca/toerisme

IMG_6061

Een Marktmenu in Puur Genieten

IMG_6062 IMG_6063

Aperitief en hapjes

IMG_6066

Gemarineerde zalm, wasabi, radijs, appel en komkommer

IMG_6070

Tarbot, m'hamsa couscous, pompoen en pastinaak

IMG_6075

Moelleux met vanille

 Kerstdag 2015
Op 24 december is het restaurant gesloten , we bieden echter wel de mogelijkheid om traiteur bij ons af te halen. Neem gerust contact met ons op voor meer info. www.puurgenieten.be of 050 70 39 71
Bij reservatie graag vermelden of u opteert voor 3, 4 of 5 gangen.
Heilbot met kaffir limoen, komkommer en appel
half kreeftje met jullienne van wortel en  klassieke kreeftensaus *
fazant met pompoenrisotto en beukenzwam**
hert filet met shiitake, raz el hanout en knolselder
dessert creatie

3 gangen à 45€ ( met wijnen 61€)
4 gangen à 60€ ( met wijnen 80€)*
5 gangen à 75€ ( met wijnen 100€)**
Supplement kaas i.p.v. dessert 4€
Oudejaarsavond is volzet!