Op zoek naar de sportlaureaten van Torhout

Patrick Demarest

24/12/2015
sport

De sportdienst van stad Torhout roept iedereen op naar de kampioenhulde en het Torhouts sportgala te komen. Clubs of enkelingen die nog hun kandidatuur willen stellen, kunnen dat ook nog altijd.

SportGala2015_04

Hoofd van de sportdienst Heidi Trio: "De kampioenenhulde wordt terug in club de B georganiseerd en dit op vrijdag 29 januari 2016.  Op deze huldiging zal iedereen die provinciaal of Vlaams kampioen werd en elk team dat kampioen speelde, promoveerde of een beker won met een passende hulde worden beloond.kandidaten, hun familie en club bestuur zullen worden uitgenodigd."

SportGala2015_01

"Het Torhouts sportgala waar de titels van sportman, sportvrouw, sportploeg, beloftevol jongerenteam en beloftevolle jongere, de Koarle en verdienstelijke bestuursleden bekend gemaakt worden, zal voor het eerst plaats vinden in de Mast en dit op vrijdag 26 februari 2016. Kandidaten, hun familie, vrienden en symapthisanten en sportverenigingen zijn welkom op dit evenement. Om deze evenementen te laten slagen, hebben we uiteraard kandidaten nodig en daar kan u ons bij helpen. Het stellen van een kandidatuur kan tot 4 januari 2016 digitaal via een google-formulier.  Dit zorgt ervoor dat we alle informatie die we nodig hebben duidelijk en netjes geordend binnen krijgen en dat alle kandidaturen gelijkvormig ingediend worden."
U kan dit formulier invullen via onderstaande link (één formulier per kandidatuur)
Kampioenenhuldiging 29 januari 2016 (provinciale en Vlaamse kampioenen)http://goo.gl/forms/gvWP99bJgw
Sportgala 26 februari 2016 (sportman, sportvrouw, …)
http://goo.gl/forms/C02YpgFsUP