Open vaccinatiemoment voor alle 18-plussers op 23 juli in de Mast

Patrick Demarest

14/07/2021
Actua

Op vrijdag 23 juli is er een open vaccinatiemoment in de Mast in Torhout. Alle 18-plussers uit de Eerstelijnszone Houtland en Polder kunnen er zich tussen 8.30 en 11.30 uur zonder afspraak laten vaccineren.

 (Vaccinatiecentrum De Mast is er klaar voor.)

Vaccinatiecentrum de Mast in Torhout krijgt binnenkort een nieuwe voorraad Johnson & Johnson-vaccins. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven zich te laten vaccineren, organiseert het op 23 juli een open vaccinatiemoment.

  • Woon je in Gistel, Ichtegem, Oudenburg, Koekelare, Kortemark of Torhout?
  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  • Kreeg je nog geen uitnodiging, heb je jouw vaccinatiemoment gemist, of ben je omwille van een andere reden nog niet gevaccineerd?

Kom dan op vrijdag 23 juli, zonder afspraak, tussen 8.30 en 11.30 uur naar vaccinatiecentrum de Mast in Torhout. Registreren is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is je identiteitskaart, vergeet die dus zeker niet.

Je hebt maar 1 dosis nodig van het Johnson & Johnson-vaccin, dus je bent onmiddellijk volledig gevaccineerd. Twijfel dus niet en kom op 23 juli langs.

Qvax-registratie vanaf 12 jaar

We herhalen graag dat sinds 7 juli ook jongeren vanaf 12 jaar zich kunnen registreren op de Qvax-reservelijst, de elektronische reservelijst van de federale overheid. Registreren duurt maar enkele minuten: surf naar www.qvax.be, vul de gegevens in en de kans is groot dat je snel aan de beurt komt.

Wordt jouw 12+’er via de Qvax-reservelijst opgeroepen voor een vaccin? Hou er dan rekening mee dat één van de ouders of voogd moet meekomen naar het prikmoment. Kan je als ouder of voogd zelf niet aanwezig zijn? Vul dan zeker het volmachtformulier in dat je vindt op de websites van de betrokken gemeenten.