Openbaar onderzoek Domein d'Aertrycke

Patrick Demarest

09/05/2017
horeca/toerisme straat/wijk

 Van 6 mei tot en met 6 juni vindt het openbaar onderzoek plaats rond het beheerplan en de toegankelijkheidsregeling van het provinciedomein d'Aertrycke.

IMG_6580

Het voorbije jaar werd het provinciedomein d' Aertrycke onder de loep genomen door het provinciebestuur. Samen met de Bosgroep Houtland en het Agentschap voor Natuur en Bos werd een beheerplan uitgewerkt voor het provinciedomein.
In het beheerplan is zowel aandacht voor het beheer van het historisch kasteelpark als van het ecologisch waardevolle bos. De toekomstige verkeerscirculatie en recreatie in het domein komen ook aan bod.

Van 6 mei tot en met 6 juni 2017 ligt het beheerplan ter consultatie van de bevolking in het Stadskantoor, Aartrijkestraat 11/B, balie Ruimte, eerste verdieping.
U wordt tevens van harte uitgenodigd voor de infowandeling op zaterdag 13 mei 2017 om 14 uur. Afspraakplaats is de parking gelegen langs de Zeeweg. Tijdens de wandeling wordt uitleg gegeven over de toekomstige inrichting en de beheermaatregelen. Deelnemers krijgen achteraf een drankje aangeboden door het provinciebestuur.
Tijdens de consultatieperiode kunnen opmerkingen worden overgemaakt aan het Agentschap voor Natuur en Bos West-Vlaanderen t.a.v. Lieven Dekoninck, Koning Albert I-laan 1.2 bus 74 te 8200 Brugge of lieven.dekoninck@lne.vlaanderen.be

Meer inlichtingen:
Eddy Reynaert
Milieuambtenaar - Milieudienst - Stad Torhout
Tel: +32 (0)50 22 11 22
Eddy.Reynaert@torhout.be