Opendeur Decleir by Devisch

Patrick Demarest

10/09/2024
Bedrijf

Na de private sales staan dit weekend, 14 en 15 september, de opendeurdagen op het programma bij Autobedrijf Decleir by Devisch in de Oostendestraat 258. Je kan er nieuwe modellen bekijken en van uitzonderlijke voorwaarden genieten. Zowel zaterdag als zondag is de zaak open van 10 tot 16.30 uur.

Gratis Fluojasje

Plan tijdig je onderhoud/ bandenwissel in, zodat je je kinderen veilig naar school kan brengen dit najaar. Wij zorgen er alvast voor dat ze opvallen in het verkeer! Kom jouw GRATIS fluojasje ophalen in onze showroom!


Maak kennis met de nieuwe modellen


RENAULT 5 E-TECH 100% ELECTRIC

Renault 5 maakt een verpletterende indruk. Leuk, speels, vriendelijk, respectvoller en nog steeds oh zo chic. Een levendige, gewaagde stadsauto met een autonomie tot 410 km* met één laadbeurt. Val jij voor zijn Franse charme? R5 is back!

Dacia Duster

De nieuwste Dacia Duster combineert kracht en comfort met een stijlvol design. Met zijn ruige uitstraling, moderne technologieën en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding is hij klaar voor elk avontuur.

NIEUWE CAPTUR

Renault Captur E-Tech full hybrid is een stijlvolle, compacte wagen. Hij maakt indruk met zijn dynamisch design, aanpasbare interieur en innovatieve technologieën.

NEW SPRING

De Dacia New Spring brengt betaalbare elektromobiliteit naar iedereen. Deze compacte stadswagen is volledig elektrisch en biedt een verrassend ruime cabine, modern design en een rijbereik dat perfect is voor je dagelijkse verplaatsingen. Duurzaam rijden was nog nooit zo makkelijk!

RENAULT SYMBIOZ

Renault Symbioz: de compacte, veelzijdige gezinsauto. Geniet van het schitterende, verduisterende panoramisch glazen Solarbay®¹-dak. Deze elektrische en autonome auto biedt een naadloze integratie tussen voertuig en leefruimte, waardoor je onderweg dezelfde luxe en comfort ervaart als thuis.

Decleir by Devisch
Oostendestraat 258,
8820 Torhout

050 21 52 62
info@renaultdecleir.be