Oude beha’s zijn weer geld waard bij Tanja Lingerie

Patrick Demarest

08/11/2017
winkel

Tanja mag dan na negentien jaar haar zaak overgelaten hebben aan Ann Degryse, ook dit jaar loopt tijdens de maand november de actie waarbij uw oude bh geld waard is!

Ann Degryse nam op 14 juli 2017 Tanja Lingerie over. Samen met Bernadette, Lieve en dochter Maité runt ze de winkel. “Het aanbod is nog altijd hetzelfde. Je vindt hier nog altijd de betere lingerie voor dames, heren en kinderen. Nieuw is wel de nachtkledij Guasch die we nu ook aanbieden,” zegt Ann, vrouw van Nico Vermeersch.

“Het is vooral in functie van Maité die retailmanagement volgde dat wij de winkel overnamen. Op die manier kunnen we haar lanceren. Het is ook in die context dat we volgend jaar na de zomer, de winkel zullen uitbreiden. De ervaringen zijn alvast heel positief: er komen nieuwe klanten en de oude blijven ons trouw!”

Gun uw bh een tweede leven!

Uw oude bh is tijdens de maand november geld waard in Tanja Lingerie! Breng uw oude, draagbare bh binnen en krijg een kortingsbon van 10 euro bij aankoop (minimum 50 euro) van een nieuwe bh. In ruil koopt u 1 Think Pink lintje en schenken wij 1 euro extra aan Think Pink. De actie leverde vorig jaar 600 bh's op!
Tanja Lingerie
Oostendestraat 40
8820 Torhout
050 21 15 61
info@tanja.be
www.tanja.be