Raida: verkoop en herstel van alle fietsen

Patrick Demarest

08/04/2024
winkel

Lente, zomer, herfst, winter…fietsen kan altijd. Zeker als dat met een elektrische fiets gebeurt. Shopmanager Karim Stockx van Raida en team staan altijd klaar op de Markt van Torhout.

(Van links naar rechts: Olivier, Karim, Jens en Berre.)

Wat houdt Shopmanager zijn in?

Karim: “Ik doe alles wat nodig is om een winkel te runnen: dagplanning, werkplanning, verkoop, afterservice, klanten opvolgen, stockcontrole, netwerken, targets halen, incentives. Zo tracht ik de winkel te runnen alsof het mijn eigen zaak zou zijn…”

Team

Olivier Rommel: technieker

Jens Desplenter: Technieker

Berre Neydt: Fietsen klaar zetten en kleine herstellingen.


Wat biedt Raida allemaal aan?

Karim: “Wij mikken op een totaal beleving met de fiets. Je kan hier alles kopen: E-bikes, stadsfietsen, koersfietsen, gravelfietsen, MTB’s, speed pedelecs, bakfietsen, longtails, driewielers,  kinderfietsen op aanvraag… … Naast fietsen bieden we ook kledij en  heel wat accessoires aan en naast materialen bieden we ook bikefittings aan. En naast de verkoop is er ook de service- en hersteldienst.”

Waar maken jullie het verschil?

Karim: “Bij ons kom je terecht in een huiselijke maar correcte sfeer, een 1 op 1 beleving met de verkoper, met de technieker, met het personeel. Naast onze verkoop bieden we ook service op alle fietsen, echt iedereen is welkom met zijn of haar fiets.”