Record Store Day bij Topdisc

Patrick Demarest

21/04/2022
winkel

Op zaterdag 23 april vindt Record Store Day plaats en uiteraard neemt ook Topdisc op de Markt in Torhout daaraan deel. Topdisc ontwikkelde zich ondertussen tot de specialist van vinyl in de regio.

(In het verleden pakte Topdisc wel eens uit met een optreden in de zaak. Nu de Markt nog in volle heropbouw is, wordt dat nog even achter de hand gehouden.)

Fernand Vanwassenhove (Topdisc) kijkt alvast reikhalzend uit naar Record Store Day en is er helemaal klaar voor.

 

-RSD wordt wereldwijd dit jaar voor de 15de keer georganiseerd

-bij Topdisc zijn zo’n 150 exclusieve nieuwe vinyl releases in beperkte oplage te koop (alle info op www.topdisc.be)

-‘early birds’ actie: gratis vinyl single van Whispering Sons bovenop uw RSD aankoop

-winkel doorlopend open van 8.45 tot 18 uur.

Een aantal RSD 2022 releases zijn verplaatst naar 18 juni

Fernand: "De enorme vraag naar vinyl is fantastisch, maar heeft helaas ook tot gevolg dat de productie van de RSD items soms vertraging oploopt. Daardoor is een aantal RSD releases helaas niet op tijd bij de winkels om op 23 april in de verkoop te gaan. Deze titels worden verplaatst naar een een back-up datum die dient als RSD Drop datum. Dit is 18 juni 2022."

Extra

Naast de vele RSD releases zaterdag zijn er deze week ook nieuwe albums van Flip Kowlier, Sons, Fontaines D.C., Taj Mahal/Ry Cooder en Bonnie Raitt. Deze worden reeds op vrijdag verkocht.

En volgende week vrijdag 29 april ligt de nieuwe Rammstein in de winkel."

Redenen genoeg om even af te zakken naar de Markt in Torhout de komende tijd dus. Je kan er meteen ook kennis maken met het vernieuwde voetpad voor de deur!