Rode Kruis dankt

Patrick Demarest

09/06/2021
vereniging

1500 stickers van de Rode Kruis afdeling Torhout gingen vlot van de hand. Rode Kruis wenst daarom nog iedereen te bedanken. 

"Hierbij wenst het bestuur van de Rode Kruis afdeling Torhout iedereen te bedanken die een Rode Kruissticker heeft gekocht aan onze Rode Kruisvrijwilligers: Rik, Elke, Myriam, Emma, Geert, Joyce en Rita (x2). Vorig jaar mochten we omwille van corona geen stickers verkopen en dat was een grote streep door onze rekening."

"We willen dan ook speciaal de eigenaar van Delhaize Torhout, Thibaut Lemahieu, en de winkelverantwoordelijke, Tim Jamart, van Colruyt Torhout, bedanken omdat we op hun parking onze tent mochten opslaan om coronaproof onze stickers te kunnen verkopen."

"We gaan EHBO-materiaal, lesmateriaal en een kleine wagen aankopen om ons materiaal en onze vrijwilligers te vervoeren naar bloedinzamelingen, EHBO-lessen, ongevalssimulaties en EHBO-posten bij evenementen."

"We kregen dit jaar enorm veel complimenten van de mensen die een sticker kochten. Dit deed heel veel deugd en gaf ons goeie moed om met ons team vrijwilligers ons verder gratis in te zetten voor heel veel mensen.", zegt PR-verantwoordelijke Rik Bonte.