Ruige versie van Samson en Marie

Patrick Demarest

06/11/2020
horeca/toerisme

Er is natuurlijk Samson en Marie, de opvolger van Samson en Gert, waar kinderen wild van lopen maar in Torhout is er Robtje en Valerie van het Rozeveld. De Bracco Italiano van 2,5 jaar nodigt er via facebook de klanten uit en kondigt er de nieuwe acties aan...

Duo

Hoe kom je erbij om de hond de communicatie te laten verzorgen...?

Valerie: "Robtje is de maat van iedereen, kent iedereen, is de mascotte van het café en staat graag op de foto. Ik niet! Zo is dat ontstaan. Maar...Robtje brengt zoveel niet op als Samson hoor..."

Naast Robtje is er ook nog Tosca, een Engelse cocker van 7 jaar. 

Take away

Ook Robtje en Valerie pakken uit met take away. Je kan er aperoplanken met 1 liter picon of andere drank, deze week Duvel, bestellen. En er is gratis quiche ook."

"Al tope al tegoare werken...goodies bij de aperobox dit weekend met dank aan instituut Hilde Declerck, Adeline Tapsoba van Le Faso en Koenraad Cappon van AromaG."

Nieuwste actie voe moaten

Robtje: "Yooooow! Gastjes, ziej gieder nog wakker?
‘t Is moa: een traktoat van ne moat kan gen kwaad!
Jij geeft de naam, wat of voor hoeveel je wenst te trakteren en wij bezorgen het...coronaproof an de deure 🤗. Een plateau bier, een aperopakket, een fles cava, ...
In deze tijden waar we niet samen kunnen zijn maar waar je iemand wil laten merken dat je aan haar of hem denkt...bv ene waarvan je de babbels mist, iemand die al veel voor je gedaan heeft, een stielman die je wilt bedanken, iemand die alleen is of gewoonweg doarom.
Bel of stuur een bericht 🍻"Rozeveldstraat 2
8820 Torhout

info@rozeveld.be
0471 71 65 01