Smoking Cue is alive en pooling

Patrick Demarest

25/01/2023
sport

De Smoking Cue stapt vol energie het nieuwe seizoen van de Smoking League tegemoet. De inschrijvingen voor de poolcompetitie lopen nog tot halfweg februari. Maar uiteraard kan iedereen er ook zo terecht om een partijtje te spelen. 

Jan Dulst: "Er zijn  op dit ogenblik al 15 ploegen ingeschreven voor de Smoking League. Inschrijven kan nog tot halfweg februari. Je speelt pool op je eigen niveau, twee maal per maand op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Starten doen we om 20 uur en eindigen rond 22.30 uur. De laatste speeldag is er een etentje, prijsuitreiking en verloting van restaurantbonnen onder alle deelnemers."


Werken
"De werken in de straat brengen voor ons eigenlijk niet veel veranderingen met zich mee. Bezoekers moesten hun auto vroeger toch ook elders parkeren en een stukje te voet gaan. Dat kunnen ze nu ook: er is parking aan het station en schuin over de deur op parking Pollet die je nu via de Boeiaardstraat moet inrijden. En wie wil biljarten, moet niet twijfelen: wij blijven open!"